یک نویسنده و بازیگر با تأکید بر اهمیت توجه به قصهگویی در پرورش ذهن و خلاقیت افراد بیان کرد: جشنواره قصهگویی از جهت ایجاد ارتباط بین قصهگویان ایران و دنیا اهمیت دارد. به گزارش خبرنگار ادبیات و کتاب گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، رضا فیاضی نویسنده و بازیگری است که فعالیتهای ادبیاتی و نمایشی متعددی در حوزه کودک و نوجوان را در کارنامه حرفهای خود دارد. او قصهها را دلیلی بر شکلگیری علاقه خود نسبت به هنر میداند.
مصطفی رحماندوست میگوید قصه گو برای من مهمتر از قصه است زیرا در این روزگار مهمترین نیاز ما یادگیری چگونگی ارتباط گیری است.
مجید قناد میگوید چقدر خوب است که مخاطب قصههایمان را درک کنیم و بدانیم در چه سنی هستند و متناسب با سنشان برایشان قصه تعریف کنیم.
محسن هاشمی، رییس شورای شهر تهران در مواجهه با واژه «قصه»، نقبی به دوران کودکی اش می زند و از خاطرات آن روزگار یاد می کند. محسن هاشمی در گفت و گویی به مناسبت برگزاری بیست و دومین جشنواره قصه گویی که از ۲۶ تا سی ام آذر ماه امسال در کانون پرورش فکری برپا شد، می گوید او هم اهل کتاب و قصه خوانی است و در کودکی کتاب «حسنک کجایی» تالیف مرحوم پرنیان، کتاب «ماهی سیاه کوچولو»ی مرحوم صمد بهرنگی و کتاب «داستان راستان» شهید مطهری جزو محبوب ترین ها برایش بوده اند و تاثیرات بیشتری بر روحیه و فکر او داشته اند.